MAAK UW COMMERCIeeL DRUKWERK GROOTS

Van blitse reclamefolder tot kleurrijke reiscataloog… De commerciële slagkracht van drukwerk valt niet te onderschatten. Roularta Printing drukt uw huis-aan-huis-folders, brochures en catalogi met oog voor detail en aandacht voor uw specifieke wensen.

Onze hele bedrijfsorganisatie is erop gericht om uw commercieel drukwerk zo snel en efficiënt mogelijk te realiseren. Zo zijn we in staat om folders in-line te lijmen en na te snijden zodat ze meteen gestapeld en verpakt kunnen worden.

Bovendien zijn onze drukpersen stuk voor stuk uitgerust met een droogoven voor een versnelde droging van de drukinkt. Uw voordeel? Een uitgesproken kleurkracht en ongekende drukkwaliteit voor zowel kranten als magazines.

Op zoek naar iets speciaals? Een extra steunkleur, een glossy afwerking, een specifieke papierkwaliteit… Doe gerust een beroep op onze ruime ervaring en vraag vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.

WAT VAN ONS HET JUISTE ADRES VOOR UW COMMERCIEEL DRUKWERK MAAKT

Een waaier aan formaten
Van een handig A5 tot het royale tabloid formaat, van flinterdunne tweeluikfolder tot vuistdikke cataloog… Het palet aan formaten en volumes is haast eindeloos.

Voluit voor print

Kies met een gerust gemoed voor print. Roularta Printing is FSC en PEFC gecertificeerd en heeft als eerste en enige drukkerij in België ook het ISO 50001 energiecertificaat behaald.

Kies voor luxe

Op zoek naar een luxueuze uitstraling voor uw catalogus? Kies voor afwerking met een rechte rug en maak van uw catalogus een duurzaam bewaarproduct.
Het juiste adres
Uw drukwerk klaarstomen voor verzending? Dat doen we bij Roularta Printing aan record tempo. We verpakken uw product onder folie of papier, printen in-line adresgegevens en zorgen voor een rimpelloze levering bij uw verzendbedrijf.

interessante links

Magazines

Kranten

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.