IN DE AFWERKING ZIT ONZE SIGNATUUR

Geniet weekblad of luxueus magazine met rechte rug? De veelzijdigheid van onze afwerking biedt tal van opties om uw product perfect in te binden.

In-line afwerken

In-line afwerking op de pers biedt tal van voordelen inzake kwaliteit en verwerkingssnelheid. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Roularta Printing hier volop op inzet.

De veelzijdige Colorman krantendrukpers is uitgerust met een in-line nietstation en driesnij-inrichting. Ideaal om producties op tabloidformaat op de pers zelf af te werken. Ook de Lithoman 72/2 magazinedrukpers is uitgerust met een dubbeldeck-snijstraat waarmee twee karternstromen op de pers zelf kunnen worden schoongesneden. De katernen kunnen bovendien op de pers gelijmd worden tot volledig afgewerkte selfcovering-katernen.

Na de in-line afwerking gaan de katernen naar de stapelaars. De gestapelde katernen worden verblokt en al dan niet voorzien van een bindlint. Tot slot worden de bundels getransporteerd naar een stapelrobot die volautomatisch de bundels op paletten stapelt.

Off-line afwerken

Is een off-line afwerking nodig? Dan verzamelen we de gedrukte katernen op printrolls waardoor we het risico op manipulatieschade in de afwerking tot een absoluut minimum herleiden.

Geniet afwerken

Onze afwerkingsafdeling herbergt maar liefst 5 Müller Martini verzamelhechters en een high-speed Ferag UniDrum verzamelhechter waarop we tot 30.000 ex. per uur kunnen verzamelen en nieten.

In 2019 investeerde Roularta Printing in een nagelnieuwe Müller Martini Tempo E220 verzamelstraat. Deze nieuwe verzamelhechter telt maar liefst 16 posities waarvan 8 oplegapparaten voor katernen op rol en 2 kleefstations voor het toevoegen van staaltjes. De koppeling met een stapelrobot zorgt ervoor dat de magazines verzameld en gestapeld worden en meteen klaar zijn voor verzending.

Afwerken met rechte rug

Kiest u voor een afwerking met rechte rug? Dat kan. Op onze Kolbus bindstraat werken we uw magazine, brochure of catalogus af met een stijlvolle rechte rug tot een luxueus bewaarproduct.

Schoonsnijden

Begin 2020 investeerde Roularta Printing in een nieuwe Polar-snijlijn, bestaande uit een heftafel, triltafel, snijmachine en afstapelaar. De nieuwe machine garandeert een vlottere en meer nauwkeurige afwerking.

Verpakken

Ook op vlak van verpakking treft u met Roularta Printing een veelzijdige en performante partner. We verpakken uw product per stuk onder folie of papier, maar evenzeer in bulk op pallet. Onze verpakkingsafdeling telt maar liefst 4 flexibel inzetbare verpakkingslijnen. De jarenlange ervaring krijgt u erbovenop.

We helpen u graag verder

Concreet project op stapel of benieuwd naar de mogelijkheden? Het team van Roularta Printing staat voor u klaar. Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.