nieuws

Voor jouw magazine, brochure, catalogi & folder of krant

09/02/2023

Roularta Printing investeert 4,5 miljoen euro in nieuwe eco-efficiënte droogovens en vermindert CO2-uitstoot met 14%

Roularta Printing investeert 4,5 miljoen euro in nieuwe state-of-the-art eco-efficiënte droogovens voor drie manroland magazinepersen. De nieuwste 72 pagina magazinepers (opgestart in 2020) beschikte al over een dergelijke eco-efficiënte droogoven.

Lees meer

01/02/2023

Vol vertrouwen het nieuwe jaar in – Vol vertrouwen 2023 in

Over prangende papierschaarste en anticyclische investeringen in energie-efficiëntie. Steven Renders, algemeen directeur bij Roularta Printing, blikt terug op een bewogen 2022 en kijkt vooruit naar een uitdagend 2023.

Lees meer

21/12/2022

Luxe in druk

Sabato is het geraffineerde luxemagazine dat je kan terugvinden als bijlage bij de weekendkranten De Tijd en L’Echo, beide uitgaven van Mediafin. Met thema’s als food, design architectuur, mode en reizen positioneert Sabato zich ondubbelzinnig als topspeler in het luxesegment.

Lees meer

28/11/2022

Duurzaamheid in de genen

Energie, papier, inkt, drukplaten en additieven… het zijn stuk voor stuk onmisbare grondstoffen in de productie van kranten en magazines. Wat doet Roularta Printing om op een duurzame manier om te springen met deze grondstoffen? Je leest het in deze blog.

Lees meer

14/11/2022

De rustige standvastigheid van Roularta Printing

Dat de grafische industrie een bedrijfstak in volle transitie is, is het minste dat je kan stellen… Het drukkerijlandschap is de jongste jaren grondig herschikt, de papierproductie verloopt bij momenten grillig en de stijgende energiekost bezorgt iedereen kopzorgen. Hoe Roularta Printing omgaat met deze uitdagingen? Je leest het in deze blog.

Lees meer

zonnepanelen 04/11/2022

Roularta Printing countert energiecrisis met doorgedreven energie-efficiëntie en duurzame investeringen

De huidige energiecrisis laat zich niet alleen voelen thuis, maar evenzeer in tal van productiebedrijven. Als grootste offsetdrukkerij van België blijft ook Roularta Printing niet gespaard van stijgende prijzen voor gas en elektriciteit. Hoe de drukkerij deze uitdagingen het hoofd biedt? Je leest het in deze blog van Steven Renders, Algemeen Directeur, Roularta Printing.

Lees meer

We helpen u graag verder

Concreet project op stapel of benieuwd naar de mogelijkheden? Het team van Roularta Printing staat voor u klaar. Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

This site is registered on wpml.org as a development site.