Als huisdrukkerij voor de Roularta Media Group zijn wij als geen ander vertrouwd met de realisatie van magazines en beseffen we maar al te goed hoe essentieel een smetteloze productie en stipte levering zijn.

Ons machinepark is volledig toegespitst op de gestroomlijnde productie van huis-aan-huisbladen & dag-, week- en maandbladen. Roularta Printing biedt uitgevers een ruime keuze in paginaformaten, papierkwaliteiten en afwerkingsvormen. Met of zonder cover, gelijmd, geniet of met rechte rug… De keuze is aan u.

Ook op vlak van handling en verzending treft u met Roularta Printing een veelzijdige en performante partner. Encarts invoegen, staaltjes opkleven, verpakken onder folie of papier… Onze verpakkingsafdeling bundelt een flexibel inzetbaar machinepark met jarenlange ervaring.

Wereldwijde verzending nodig? Roularta Printing is erkend als Known Consignor voor luchtverzending van drukwerk. Onder strikte veiligheidsvoorschriften verpakken en beveiligen wij uw drukwerk zodat uw zending, zonder verdere formaliteiten, meteen het vliegtuig op kan.

Onze duurzaamheid
is bewezen

HET ONTSTAAN VAN
ROULARTA PRINTing

Uw drukker sinds 1954
Roularta Printing drukt al sinds 1954 kranten en magazines. Vanaf die prille beginperiode is de ambachtelijke drukkerij uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende offsetdrukkerij van België. Roularta Printing investeert voortdurend in de meest geavanceerde en energiebesparende technologieën.

ONS KWALITATIEF ASSORTIMENT

Magazines

Brochures, catalogi & folders

Kranten

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.