EEN MAGAZINE OM TROTS OP TE ZIJN

Dat is wat wij u aanbieden, want als huisdrukkerij voor de Roularta Media Group zijn wij als geen ander vertrouwd met de realisatie van magazines en beseffen we maar al te goed hoe essentieel een smetteloze productie en stipte levering zijn.

Ons machinepark is volledig toegespitst op de gestroomlijnde productie van huis-aan-huisbladen & dag-, week- en maandbladen. Roularta Printing biedt uitgevers een ruime keuze in paginaformaten, papierkwaliteiten en afwerkingsvormen. Met of zonder cover, gelijmd, geniet of met rechte rug… De keuze is aan u.

Ook op vlak van handling en verzending treft u met Roularta Printing een veelzijdige en performante partner. Encarts invoegen, staaltjes opkleven, verpakken onder folie of papier… Onze verpakkingsafdeling bundelt een flexibel inzetbaar machinepark met jarenlange ervaring.

Wereldwijde verzending nodig? Roularta Printing is erkend als Known Consignor voor luchtverzending van drukwerk. Onder strikte veiligheidsvoorschriften, verpakken en beveiligen wij uw drukwerk zodat uw zending, zonder verdere formaliteiten, meteen het vliegtuig op kan.

Hoe maken we het verschil

Een waaier aan mogelijkheden

Van een handig A5 tot het royale tabloid formaat, van flinterdunne tweeluikfolder tot vuistdikke cataloog… Het palet aan formaten en volumes is haast eindeloos.

Voluit voor print

Kies met een gerust gemoed voor print. Roularta Printing is FSC en PEFC gecertificeerd en heeft als eerste en enige drukkerij in België het ISO 50001 energiecertificaat behaald.

Afwerking op maat

Geniet weekblad of luxueus magazine met rechte rug? Glanzende UV-lak op de cover? De veelzijdigheid van onze afwerking biedt tal van opties om van uw magazine iets bijzonders te maken.

Wikkel in papier

Kies voor de sprong vooruit en kies voor een duurzame, milieuvriendelijke oplossing voor het verzenden van uw magazine.

Productie uit de doeken

Creatie en opmaak
Een feilloze productie start met een foutloos bestand. Ons team van getalenteerde grafici en ervaren pre-pressmedewerkers assisteert bij de opmaak van uw magazine en begeleidt uw bestanden tot op de drukplaat. Toch een probleem? Uw vaste contactpersoon volgt uw project op de voet en komt steevast met oplossingen.
Druk en afwerking

Bij Roularta Printing maken we er een punt van om de inschiet tot een minimum te beperken en onze machines in ‘no time’ op kleur te brengen. Eenmaal op snelheid volgen we via in-line kleurmeting de productie op de voet. Toch gaat er niets boven het geoefende oog van onze ervaren en gepassioneerde drukkers. Zij hebben de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig.

Vouwen, lijmen en schoonsnijden kunnen we in-line op de pers. Uw product is meteen klaar om gebundeld en verpakt te worden. Is een off-line afwerking nodig? Dan verzamelen we de gedrukte katernen op printrolls waardoor we het risico op manipulatieschade in de afwerking tot een absoluut minimum herleiden.

Handling & verzending

Roularta Printing beschikt over niet minder dan 4 flexibel inzetbare verpakkingslijnen. We verpakken uw product per stuk onder folie of papier, voegen inserts, staaltjes of gadgets toe en printen adresgegevens. Vanzelfsprekend verpakken we evenzeer in bulk. Alle paletten worden voorzien van hoekbeschermers, omwikkeld met beschermende folie en verzegeld met straps voor een veilig en zorgeloos transport.

De troeven van offset heatsetrotatie

Flexibel in productie. Krachtig in kleur

Bij Roularta Printing kiezen we resoluut voor offset heatsetrotatie. Deze druktechniek levert beduidend betere drukresultaten dan coldsetrotatie en stelt ons in staat om op korte tijd grote volumes te realiseren zonder in te boeten op kleurkracht en drukkwaliteit.

Een intense droging gevolgd door een bliksemsnelle afkoeling fixeert de inkt op het papier. Het resultaat? Krachtige, diepe kleuren en een bedrukking die niet afgeeft. De versnelde droging maakt het tevens mogelijk om te drukken op een brede waaier aan papierkwaliteiten en -grammages.

interessante links

Kranten

Brochures

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.