14/11/2022
De rustige standvastigheid van Roularta Printing

Dat de grafische industrie een bedrijfstak in volle transitie is, is het minste dat je kan stellen… Het drukkerijlandschap is de jongste jaren grondig herschikt, de papierproductie verloopt bij momenten grillig en de stijgende energiekost bezorgt iedereen kopzorgen. Hoe Roularta Printing omgaat met deze uitdagingen? Je leest het in deze blog.

Kiezen voor Roularta Printing is, meer dan ooit, kiezen voor zekerheid. Roularta Printing maakt deel uit van het beursgenoteerde Roularta Media Group. Als multimediabedrijf creëert en verspreidt Roularta Media Group kwaliteitsvolle, onafhankelijke en relevante content voor het brede publiek én voor specifieke doelgroepen. Vrij van financiële schulden, beschikt de groep over een royale buffer om economische schommelingen op te vangen en te blijven investeren in een duurzame productie.

Wat betekent dit voor u? Onze solide bedrijfsstructuur is de beste garantie voor continuïteit en garandeert dat u, ook op lange termijn, terecht kunt bij Roularta Printing voor de productie van uw publicaties. Onze ijzersterke financiële gezondheid maakt dat Roularta Printing een hechte relatie kan onderhouden met zijn leveranciers. Zo betaalt de drukkerij papierleveranciers steevast contant bij levering. Uw voordeel? De drukkerij heeft continu een ruime hoeveelheid papier op stock en de productie is te allen tijde gegarandeerd.

Naast de stevige financiële basis, biedt het feit dat Roularta Printing deel uitmaakt van een grotere mediagroep voor u als uitgever heel wat extra voordelen. Zo beschikt Roularta Printing over een unieke expertise in het werken voor uitgeverijen en zijn we als geen ander vertrouwd met het dwingende karakter van deadlines. Als huisdrukker van magazines zoals Knack-Le Vif, Trends-Tendances, Plus Magazine, Delicious, Spoor en Libelle weten we bij Roularta Printing dat deadlines boven alles heilig zijn en er soms verregaande flexibiliteit nodig is om uw drukwerk op tijd af te leveren. Uw vaste contactpersoon is daarbij uw rots in de branding. Hij of zij adviseert, informeert en volgt het hele traject voor u op.

De zekerheid van een robuuste bedrijfsstructuur combineert Roularta Printing met een gestroomlijnde interne organisatie. Bij Roularta Printing vindt u het volledige productieproces onder één dak. Van de ingebakken kwaliteitscontrole van aangeleverde bestanden, over de productie en afwerking, tot en met het nationale of internationale transport. Wist je trouwens dat Roularta Printing erkend is als Known Consignor voor luchtverzending van drukwerk. Onder strikte veiligheidsvoorschriften verpakken en beveiligen wij uw drukwerk zodat uw zending, zonder verdere formaliteiten, meteen het vliegtuig op kan.

Omzichtig omspringen met energie is op dit moment een hot topic. Bij Roularta Printing zijn we al heel wat jaren aan de slag met een doordacht energiemanagement. In de drukkerij plukken we nu al de vruchten van een hele reeks duurzame investeringen. Ons doel? Meer output met steeds minder energie. Uw voordeel? Een standvastige partner voor uw productie. Vandaag, morgen, elke dag opnieuw.

Vragen? Neem contact op
schrijver foto
STEVEN RENDERS
Algemeen Directeur Roularta Printing

Steven’s doorzicht en ervaring maken hem de ideale man om, samen met zijn team, aan de verdere uitbouw van de grootste offsetdrukkerij van België te werken. Steven is een zeer gedreven man met veel ervaring in de machine-industrie. Steven behaalde zijn masterdiploma In de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent en werkt sinds 2020 bij Roularta Printing.

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.