23/10/2023
The Financial Times kiest Roularta Printing als strategische partner

Roularta Printing gaat prestigieuze samenwerking aan met the Financial Times als duurzame drukkerijpartner voor de EMEA-magazines

Londen (VK) & Roeselare (België), 23 oktober 2023 — Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group (°1954) die internationale faam geniet, is zeer verheugd te kunnen meedelen dat de wereldwijd gewaardeerde uitgeverij the Financial Times (FT) Roularta Printing heeft gekozen als partner voor het drukken van haar magazines voor het Europese continent, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Het betreft volgende magazines:

  • How To Spend It
  • Art of Fashion
  • Business Education
  • FT Wealth

De beslissing van FT om de productie van haar gerespecteerde publicaties toe te vertrouwen aan Roularta Printing, geeft uitdrukking aan een gedeeld streven naar uitmuntendheid en kwaliteit, met inachtname van de hoogst mogelijke duurzaamheidsstandaarden. Beide firma’s hebben een onwrikbare toewijding om het veeleisend publiek van FT een superieure leeservaring te bieden. Zowel het ultramoderne machinepark als het ervaren team van Roularta Printing, zijn perfect toegerust om aan de hoge verwachtingen van the Financial Times te voldoen.

Janet White, Global Director Print bij the Financial Times:

“Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta Printing altijd hanteert. Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt.”

Steven Renders, General Manager Roularta Printing:

“Wij zijn vereerd dat FT ons heeft gekozen als haar betrouwbare partner voor het drukken van haar magazines voor de EMEA-regio. Deze samenwerking benadrukt onze niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en ons aanhoudend streven om ongeëvenaarde kwaliteit te bieden bij al onze projecten. Ook onze continue aandacht voor duurzaamheid vormde een sleutelelement in de beslissing van FT. Zo investeerden we dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven. Wij kijken uit naar een langdurig en vruchtbaar partnerschap.”

Over the Financial Times (FT):

The Financial Times is een van ‘s werelds toonaangevende nieuwsorganisaties. FT wordt al 135 jaar uitgegeven en internationaal erkend om zijn gezag, integriteit en nauwkeurigheid. De FT groep heeft wereldwijd meer dan 2300 mensen in dienst, waaronder 700 journalisten in 40 landen.

Vragen? Neem contact op
Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.